Arctic Circle Data Center vant prisen som årets nyskaper under Galleria 2018!

Juryens begrunnelse: "Arctic Circle Data Center, som ble etablert i 2014 som et ledd i Mo Industripark sin digitaliseringsstrategi. Big data, skyløsninger og optimalisering i produksjonsprosesser vil få en betydelig vekst i årene som kommer, som vil påvirke måten vi jobber på. Her er ACDC i ferd med å ta en internasjonal posisjon.

Satsingen har allerede gitt ringvirkninger for flere aktører i industriparken, samtidig som bredden i parkens tjenestetilbud vokser. På slutten av 2017 kommersialiserte de sin egen skytjeneste, og de er godt i gang med å bygge opp nye typer virtuelle servere, databasetjenester og kunstig intelligens-tjenester."

– Nyskaping på sitt aller beste, meldte juryen.

Les hele artikkelen her.