ACDC støtter frivillig søk og redningstjeneste med virtuelle ressurser!

ACDC har inngått en sponsoravtale med NRRL - Norsk Radio Ræle Liga om å sponse deres digitale karttjeneste som gir koordinerte situasjonskart ved større søke- eller redningsaksjoner.

NRRL har utviklet et eget kartsystem som kan vise hvor søkelag, hundeførere, fly og biler befinner seg under søk- og redningsaksjoner, "Polaric Server" -tjenesten gir visning av de ulike ressursene på et felles kartsystem for alle organisasjonene som deltar når hver ressurs utstyres med en radio- eller mobilbasert tracker.

ACDC støtter NRRL ved å sponse serverplass på vår sikre infrastruktur, samt en utviklingsserver for å kunne forbedre løsningen i framtiden. ACDC støtter samfunnsnyttig innsats og i siste instans kan tjenesten redde liv, sier markedssjefen

Fagleder for sporingstjenesten LA7ECA Øyvind er meget godt fornøyd med avtalen som nå er signert. «Ja, dette er veldig positivt for oss som drifter og utvikler karttjenesten. En slik avtale har vi ønsket å få til i flere år! Vi får nå en mer robust tjeneste, som vil lette drift og vedlikehold, samt at de åpner for nye utviklingsmuligheter.»